HOME OF FOOTBALL 

  v.v. Stedum
Sportpark v.v. Stedum
Bedumerweg 6

9921 PL Stedum

Tel. : (0596) 551670
  

Nieuws van v.v. Stedum

Stedum wint verdiend van Warffum!

Posted by v.v. Stedum on February 9, 2020 at 8:35 AM

WARFFUM- Het eerste elftal van v.v. Stedum heeft afgelopen zaterdag eindelijk weer eens de volle drie punten gepakt. In en tegen Warffum wonnen de Stedumers zeer verdiend met 1-3 dankzij doelpunten van V.d. Berg, Slager en Spitsbaard.

In de eerste helft speelde Stedum bij vlagen erg goed voetbal en creëerde het behoorlijk wat goede mogelijkheden. Toch was het Warffum dat uit het niets de openingstreffer wist te maken. De voor de rest prima spelende Hofman ging onder de bal door en was het voor de spits van Warffum een koud kunstje om doelman Zijlema te passeren.

Ondanks deze klap bleef Stedum goed voetballen en kwam het niet veel later op een verdiende 1-1. Spitsbaard bediende Yannick v.d. Berg die deze vervolgens de doelman van Warffum kansloos liet met een bekeken schuiver. Kort hierop benadeelde v.d. Berg van Warffum zijn team vanwege natrappen richting Pelle Brandsma en kon hij voortijdig gaan douchen.

In de tweede helft was het spel van Stedum wat minder, maar kwam de verdediging van Stedum geen moment in de problemen. In de 67e minuut kwam Stedum op een verdiende voorsprong. Robbert Slager passeerde de doelman met een bekeken schot: 1-2! Hiermee heeft Robbert Slager zijn eerst ster behaald! Proficiat!

 

Kort voor het einde van de wedstrijd besliste Spitsbaard met een prima doelpunt de wedstrijd en zo wisten de Stedumers eindelijk weer een wedstrijd te winnen!

Volgende week speelt Stedum in eigen huis tegen de hekkensluiter DIO Groningen. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van dhr. W. Gort.


Opstelling Stedum:
Zijlema; Spijk, Hofman, Dijkema, Sevenhuijsen; Slager, Ypey, v.d. Berg(80. Smit), Spitsbaard; Brandsma(50. Bansberg) en van Zanten

 

Categories: None