Nieuws van v.v. Stedum

Bestuursmededelingen - Belangrijke data's!

Posted by v.v. Stedum on March 11, 2019 at 3:30 PM

Geachte leden,

Het bestuur vraagt u dringend de onderstaande data in uw agenda vrij te houden:


Voorjaars ALV : op 23 april as. hopen we de voorjaars ALV te houden. De nadruk ligt hierbij op de bespreking van de begroting voor het nieuwe seizoen. De officiële uitnodiging volgt, waarna u de cijfers ter inzage kunt opvragen bij de penningmeester.


Slotdag: op 15 juni vieren we de seizoen afsluiting tijdens de traditionele slotdag van de VV Stedum. Met 7x7 toernooi, springkussen etc. en een boel gezelligheid! Hou de site in de gaten voor nadere informatie!


Klussendag: op 22 juni steken we gezamenlijk de handen uit de mouwen om het veld, de kantine en kleedkamers en de tribune weer tip-top in orde te maken voor het nieuwe seizoen! Klussers, ververs, vegers,schoonmakers, tegelzetters, graskrabbers, afwassers, soep-kokers ….elke helpende hand is meer dan welkom. Opgave graag bij Jacco Santing!


PS De bomen zijn gerooid en opgeschoond wat een boel sprokkelhout en kachelhout heeft opgeleverd. Een en ander ligt nog rond het veld, u bent van harte uitgenodigd een voorraadje op te halen voor uw open haard! Onder de stricte voorwaarde dat u niet met aanhangwagens of trekkers op het veld gaat rijden! Een kruiwagen of jutezak is ook een prima vervoermiddel voor brandhout!


Het bestuur.

Categories: None