Nieuws van v.v. Stedum

Stedum neemt afscheid van clubman Geert Vast

Posted by v.v. Stedum on May 29, 2018 at 4:00 AM

STEDUM- Maar liefst 46 jaar lang was kaartverkoper Geert Vast elke zaterdag trouw bij de wedstrijden van het eerste elftal van v.v. Stedum. Dit was het laatste seizoen voor de Stedum supporter en daaraan werd afgelopen zaterdag door de club uiteraard aandacht aan besteed.


In 1972 werd Geert Vast door toenmalig bestuurslid Luit Timmer benaderd voor de kaartverkoop van het eerste elftal. Met als gevolg dat Geert Vast maar liefst 46 seizoenen de entreebewijzen en later de programmaboekjes verkocht. Als Geert een keer niet aanwezig kon zijn hij zelf een vervanger. Inmiddels is Geert verhuisd naar Ten Boer en daarom hebben Geert en zijn vrouw Ellie besloten om te stoppen.


Van voorzitter Pieter Berend Slager kreeg Geert Vast en Ellie Vast vele mooie woorden en ook aanvoerder Jaap Dijkema stond met zijn team stil bij het vertrek van de graag geziene supporter.

Van het eerste elftal kreeg Geert Vast voorafgaand aan het duel tegen OKVC een grote fotolijst die hij zichtbaar geëmotioneerd in ontvangst nam. 

Naast het verkopen van de wedstrijdprogramma's heeft de vrijwilliger ook jarenlang in het bestuur gezeten en vele jaren in de activiteitencommisie. Bij de eerstvolgende ledenvergadering zal hij daarom ook voorgedragen worden als erelid van Stedum! Dikverdiend!


We hopen Geert Vast en zijn vrouw Ellie Vast nog vaak te mogen begroeten op het Sportpark van v.v. Stedum!


(Foto's gemaakt door Menne Tillema)
Het laatste programmaboekje van clubman Geert Vast!Cadeau namens het eerste elftal van v.v. Stedum


Categories: None