Nieuws van v.v. Stedum


view:  full / summary

Selecties aanstaande zaterdag

Posted by v.v. Stedum on March 22, 2019 at 5:10 AM

Muntendam 1 - VV Stedum 1
Vertrek: 12:40 uur   Aanvang: 14:00 uur
Zijlema, Tillema, Spijk, Dijkema, Santing, Spitsbaard, v.d. Berg, Dijk, Ypey, Lubbers, Colstee, Hofman, van Zanten en Sevenhuijsen.


Onderdendam 1 - VV Stedum 2
Vertrek: 11:30 uur    Aanvang: 12:30 uur
Pieter Swieringa, Leon Bansberg, Jack Laning, Bas Berntsen, Robert Heideveld, Rene Drent, Robin de Jonge, Johannes Mars, Jor...

Read Full Post »

Bestuursmededelingen - Belangrijke data's!

Posted by v.v. Stedum on March 11, 2019 at 3:30 PM

Geachte leden,

Het bestuur vraagt u dringend de onderstaande data in uw agenda vrij te houden:


Voorjaars ALV : op 23 april as. hopen we de voorjaars ALV te houden. De nadruk ligt hierbij op de bespreking van de begroting voor het nieuwe seizoen. De officiële uitnodiging volgt, waarna u de cijfers ter inzage kunt opvragen bij de penningmeester.


Slotdag: op 15 juni vieren we de seizoen afsluiting tijdens de traditionele slotdag van d...

Read Full Post »

Actie Rabobank!

Posted by v.v. Stedum on February 13, 2019 at 12:30 AM

Geachte leden van de VV Stedum

Steun VV Stedum via de Rabobank Clubkas Campagne en breng uw stem uit.Dit jaar heeft VV Stedum zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal hebben zich zo’n 185 verenigingen en stichtingen aangemeld.

De Rabobank Noord-Groningen verdeeld maar liefst 55000 euro over deelnemers.

Aan ons de taak zo veel mogelijk stemmen binnen te halen.Van 12 t/m 28 feb...

Read Full Post »

Weer een mooie dag in Steem

Posted by v.v. Stedum on February 11, 2019 at 10:00 AM

Gelukkig. We mogen weer. Na twee maanden verveling op de zaterdag eindelijk weer datgene doen waar we lol in hebben. Eindelijk elkaar weer zien na de nodige feestdagen, nieuwjaarsrecepties en andere verplichtingen die ons thuis werden opgedragen. Eindelijk thuis weer kunnen zeggen: “Nee zaterdag kan niet, want dan moet ik voetballen.” “Nu al weer?” “Nu pas zou je bedoelen!” Het lichaam gaf al wat signalen om alsjeblieft weer actief in beweging te komen. Uit...

Read Full Post »

2e Seizoenshelft gaat van start, vergeet niet je team aan te passen!

Posted by v.v. Stedum on February 7, 2019 at 2:45 AM

De winterstop is zo goed als ten einde. A.s. zaterdag zullen alle 3 de senioren teams weer de wei in gaan!
Er kan nog van alles gebeuren in het algemeen klassement. De 1e periode is gewonnen door Matthijs Colstee! Zijn prijs zal hij z.s.m. ontvangen.

Vergeet niet te wisselen voor a.s. vrijfagavond 23:59 uur. Tot dan is het mogelijk om je hele team aan te passen. Wissel dus tactisch.
Bij deze alvast een sportief 2e seizoenshelft toegewenst!!


www.coachvansted...

Read Full Post »

Robert Benes is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Stedum

Posted by v.v. Stedum on January 11, 2019 at 2:20 AM

STEDUM- Robert Benes wordt de nieuwe trainer van v.v. Stedum. De in Kruisweg woonachtige trainer zal beginnen met ingang van het seizoen 2019-2020 en volgt hiermee de huidige oefenmeester Wim Nubé op die na een 3-jarige verbintenis stopt als trainer bij Stedum.

De 39-jarige oefenmeester is sinds dit seizoen de assistent-trainer van v.v. Stedum. Daarvoor was Robert Benes trainer van EKC en interim trainer van Kloosterburen.

Verder zijn we zeer content dat N...

Read Full Post »

Stedumers combineren de Winter Carbagerun met een inzamelingsactie voor MS-onderzoek!

Posted by v.v. Stedum on January 9, 2019 at 6:35 AM

Onderstaande link verwijst naar het artikel over de deelname van twee VV Stedum spelers aan de Garbagerun 2019. Voor wie nog een donatie wil doen aan het aan de run gekoppelde goede doel voor onderzoek naar de ziekte MS, beveelt het bestuur deze actie van de beide heren van harte aan! In het stuk van Bert Koster vindt u ook een link naar de site waarop een donatie kan worden gedaan.

https://bert-koster.nl/2019/01/07/stedummers-combineren-de-winter-carbagerun-met-een-inzamelingsactie-voo...

Read Full Post »

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Posted by v.v. Stedum on January 6, 2019 at 6:20 AM

Afgelopen zaterdag was er de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Voetbalvereniging Stedum. Het was er weer erg gezellig en druk.
Nadat iedereen elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar had gegeven nam voorzitter Pieter Berend Slager het woord. Hierin vertelde de voorzitter dat hij met enige zekerheid kon zeggen dat het trainingsveld naast het hoofdveld wordt opgetoverd tot een kunstgrasveld. Ook hoopt v.v. Stedum aan het einde van deze maand meer duidelijkheid te kunnen verschaffen ...

Read Full Post »

Zeer geslaagde Kerstklaverjassen

Posted by v.v. Stedum on December 23, 2018 at 4:10 AM

Afgelopen zaterdag was er weer de traditionele Kerstklaverjassen van VV Stedum. Van de maar liefst 32 deelnemers bekroonde Sjoeke Dijkstra zich uiteindelijk als winnaar voor de nummer twee Jan van Leeuwen en de nummer drie Harke Werkman! 
Boelie de Sturler hartelijk dank voor het organiseren en we kijken nu alweer uit naar de editie van volgend jaar!

Een betere pupillentrainer en juniorentrainer worden?

Posted by v.v. Stedum on December 19, 2018 at 12:40 AM

Volg de cursus Pupillentrainer en Juniorentrainer aan de KNVB academie


Train jij jeugdspelers, maar kun je nog wel wat tips & tricks gebruiken of lijkt het je leuk om training te gaan geven, maar twijfel je omdat je (nog) niet genoeg voetbalkennis en -vaardigheden in huis hebt?
Via de KNVB academie kun je de cursussen Pupillentrainer (5 t/m 13 jaar) of Juniorentrainer (14 t/m 19 jaar) volgen. VV Stedum biedt je deze cursus graag aan. Wij als bestuur vinden het be...

Read Full Post »

Herbstmeister!

Posted by v.v. Stedum on December 18, 2018 at 2:00 AM

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Op een druilerige dag naar Kantens. Eenmaal aangekomen bleek de kleedkamer bezet te zijn door een aantal jongedames die de kou iets eerder dan hun teamgenotes hadden verwisseld voor een warme douche. Netjes als we zijn moest er dus even gewacht worden, al moest hier en daar nog iemand tegen gehouden worden om écht niet naar binnen te glippen. Daarom konden we nog even een stukje meepakken van het duel tussen een combi-team van Middelstum en KRC te...

Read Full Post »

Pinnen op de donderdagavond

Posted by v.v. Stedum on November 30, 2018 at 6:10 AM

Vanaf 1 december 2018 kan er op de donderdagavonden alleen nog maar gepind worden in het Spotcafé van v.v. Stedum!


Stedum neemt afscheid van clubman Geert Vast

Posted by v.v. Stedum on May 29, 2018 at 4:00 AM

STEDUM- Maar liefst 46 jaar lang was kaartverkoper Geert Vast elke zaterdag trouw bij de wedstrijden van het eerste elftal van v.v. Stedum. Dit was het laatste seizoen voor de Stedum supporter en daaraan werd afgelopen zaterdag door de club uiteraard aandacht aan besteed.


In 1972 werd Geert Vast door toenmalig bestuurslid Luit Timmer benaderd voor de kaartverkoop van het eerste elftal. Met als gevolg dat Geert Vast maar liefst 46 seizoenen de entreebewijzen en later d...

Read Full Post »

Luit Timmer: Geel zwart hart voor altijd!

Posted by v.v. Stedum on May 3, 2018 at 9:15 AM

Voor vele Stedumers en oud Stedumers is Luit Timmer een zeer bekend persoon binnen de voetbalclub en in het dorp Stedum in het algemeen. Luit Timmer was jarenlang voetballer van Stedum waarna hij vele seizoenen leider was van het eerste elftal. Ook was hij als vrijwilliger erg fanatiek en heeft hij ook nog plaatsgenomen in het bestuur van de voetbalclub. De inmiddels inwoner van Bedum kijkt met erg veel plezier terug op zijn tijd in bij v.v. Stedum en volgt de club nog altijd op de voet

Read Full Post »

Rss_feed