Nieuws van v.v. Stedum


view:  full / summary

De bal gaat weer rollen!

Posted by v.v. Stedum on January 16, 2019 at 1:55 AM

Aanstaande donderdagavond staat de eerste training van 2019 op het programma voor de mannen van Stedum trainer Wim Nubé.
De Stedumers kunnen zich dan opmaken voor een hopelijk succesvol slot van de competitie. Zaterdag 2 februari staat er een oefenduel tegen De Fivel op het programma en op zaterdag 9 februari hervat Stedum de competitie met een uitduel tegen Damacota.


De eerste competitiewedstrijd van Stedum 2 is ook op 9 februari. De Stedumers nemen het d...

Read Full Post »

Nieuwe kantine roosters

Posted by v.v. Stedum on January 14, 2019 at 1:40 AM

Kijk bij het tabje 'Kantine roosters' voor de nieuwe roosters.

Robert Benes is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Stedum

Posted by v.v. Stedum on January 11, 2019 at 2:20 AM

STEDUM- Robert Benes wordt de nieuwe trainer van v.v. Stedum. De in Kruisweg woonachtige trainer zal beginnen met ingang van het seizoen 2019-2020 en volgt hiermee de huidige oefenmeester Wim Nubé op die na een 3-jarige verbintenis stopt als trainer bij Stedum.

De 39-jarige oefenmeester is sinds dit seizoen de assistent-trainer van v.v. Stedum. Daarvoor was Robert Benes trainer van EKC en interim trainer van Kloosterburen.

Verder zijn we zeer content dat N...

Read Full Post »

Stedumers combineren de Winter Carbagerun met een inzamelingsactie voor MS-onderzoek!

Posted by v.v. Stedum on January 9, 2019 at 6:35 AM

Onderstaande link verwijst naar het artikel over de deelname van twee VV Stedum spelers aan de Garbagerun 2019. Voor wie nog een donatie wil doen aan het aan de run gekoppelde goede doel voor onderzoek naar de ziekte MS, beveelt het bestuur deze actie van de beide heren van harte aan! In het stuk van Bert Koster vindt u ook een link naar de site waarop een donatie kan worden gedaan.

https://bert-koster.nl/2019/01/07/stedummers-combineren-de-winter-carbagerun-met-een-inzamelingsactie-voo...

Read Full Post »

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Posted by v.v. Stedum on January 6, 2019 at 6:20 AM

Afgelopen zaterdag was er de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Voetbalvereniging Stedum. Het was er weer erg gezellig en druk.
Nadat iedereen elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar had gegeven nam voorzitter Pieter Berend Slager het woord. Hierin vertelde de voorzitter dat hij met enige zekerheid kon zeggen dat het trainingsveld naast het hoofdveld wordt opgetoverd tot een kunstgrasveld. Ook hoopt v.v. Stedum aan het einde van deze maand meer duidelijkheid te kunnen verschaffen ...

Read Full Post »

Zeer geslaagde Kerstklaverjassen

Posted by v.v. Stedum on December 23, 2018 at 4:10 AM

Afgelopen zaterdag was er weer de traditionele Kerstklaverjassen van VV Stedum. Van de maar liefst 32 deelnemers bekroonde Sjoeke Dijkstra zich uiteindelijk als winnaar voor de nummer twee Jan van Leeuwen en de nummer drie Harke Werkman! 
Boelie de Sturler hartelijk dank voor het organiseren en we kijken nu alweer uit naar de editie van volgend jaar!

Een betere pupillentrainer en juniorentrainer worden?

Posted by v.v. Stedum on December 19, 2018 at 12:40 AM

Volg de cursus Pupillentrainer en Juniorentrainer aan de KNVB academie


Train jij jeugdspelers, maar kun je nog wel wat tips & tricks gebruiken of lijkt het je leuk om training te gaan geven, maar twijfel je omdat je (nog) niet genoeg voetbalkennis en -vaardigheden in huis hebt?
Via de KNVB academie kun je de cursussen Pupillentrainer (5 t/m 13 jaar) of Juniorentrainer (14 t/m 19 jaar) volgen. VV Stedum biedt je deze cursus graag aan. Wij als bestuur vinden het be...

Read Full Post »

Herbstmeister!

Posted by v.v. Stedum on December 18, 2018 at 2:00 AM

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Op een druilerige dag naar Kantens. Eenmaal aangekomen bleek de kleedkamer bezet te zijn door een aantal jongedames die de kou iets eerder dan hun teamgenotes hadden verwisseld voor een warme douche. Netjes als we zijn moest er dus even gewacht worden, al moest hier en daar nog iemand tegen gehouden worden om écht niet naar binnen te glippen. Daarom konden we nog even een stukje meepakken van het duel tussen een combi-team van Middelstum en KRC te...

Read Full Post »

Pinnen op de donderdagavond

Posted by v.v. Stedum on November 30, 2018 at 6:10 AM

Vanaf 1 december 2018 kan er op de donderdagavonden alleen nog maar gepind worden in het Spotcafé van v.v. Stedum!


Stedum neemt afscheid van clubman Geert Vast

Posted by v.v. Stedum on May 29, 2018 at 4:00 AM

STEDUM- Maar liefst 46 jaar lang was kaartverkoper Geert Vast elke zaterdag trouw bij de wedstrijden van het eerste elftal van v.v. Stedum. Dit was het laatste seizoen voor de Stedum supporter en daaraan werd afgelopen zaterdag door de club uiteraard aandacht aan besteed.


In 1972 werd Geert Vast door toenmalig bestuurslid Luit Timmer benaderd voor de kaartverkoop van het eerste elftal. Met als gevolg dat Geert Vast maar liefst 46 seizoenen de entreebewijzen en later d...

Read Full Post »

Luit Timmer: Geel zwart hart voor altijd!

Posted by v.v. Stedum on May 3, 2018 at 9:15 AM

Voor vele Stedumers en oud Stedumers is Luit Timmer een zeer bekend persoon binnen de voetbalclub en in het dorp Stedum in het algemeen. Luit Timmer was jarenlang voetballer van Stedum waarna hij vele seizoenen leider was van het eerste elftal. Ook was hij als vrijwilliger erg fanatiek en heeft hij ook nog plaatsgenomen in het bestuur van de voetbalclub. De inmiddels inwoner van Bedum kijkt met erg veel plezier terug op zijn tijd in bij v.v. Stedum en volgt de club nog altijd op de voet

Read Full Post »

Rss_feed