Nieuws van v.v. Stedum


view:  full / summary

Selecties aanstaande zaterdag

Posted by v.v. Stedum on May 17, 2019 at 2:50 AM

VV Stedum 1 - VVS 1
Aanvang: 14:30 uur   Aanwezig 13:30 uur
Bert-Jan Zijlema, Dirk Pijl,  Jasper Tillema, Jaap Dijkema, Jacco Santing, Lorenzo Spitsbaard, Diederik Dijk, Tim Ypey, Eric Sevenhuijsen, Johan Maring, Bram Smit, Job Koenes, Lars Hofman, Mathijs Colstee en Marc Huisman


VV Stedum 2 - Wagenborger Boys 2

Aavang: 12:15 Aanwezig 11:30

Pieter Swieringa, Leon Bansberg, Robert Heideveld, Rene Drent, Robin de Jo...

Read Full Post »

Nieuwe medewerking gezocht!!

Posted by v.v. Stedum on May 10, 2019 at 8:25 AM

GEZOCHT: kantinemedewerkers voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020:

VV Stedum is voor de zaterdagen op zoek naar kantinemedewerkers. Ben jij diegene of ken jij iemand die ons team wil versterken, reageer dan snel via hergenbalkema@live.nl en geef je op! De diensten zijn ingedeeld per dagdeel en zijn 1 keer in de 4 a 5 weken. De ochtend dienst is van 8.00 tot 13.00 uur en de middag dienst is van 13.00 tot 18.00 uur.

Het bestuur onderschrijft deze oproep van harte! Vele handen mak...

Read Full Post »

Dankmail Geke

Posted by v.v. Stedum on May 10, 2019 at 8:20 AM

Beste voetbalvrienden, onderstaand een dankmail van Geke. Hadden jullie nog te goed! Ook namens het estuur dank voor deze geste aan Sibolt!

Graag willen wij als familie Hovenga iedereen bedanken, die zich in hun vrije tijd hebben ingezet om deze avond voor Sibolt te organiseren.

Wij als familie hebben een fantastische avond gehad. Ook willen wij jullie bedanken voor de bloemen en de presentjes voor de vrijwilligers van de “Ambulance Wens”. Ook de lekkere hapjes...

Read Full Post »

Opgave BBQ Slotdag kan tot 4 juni

Posted by v.v. Stedum on May 9, 2019 at 2:30 AM

Opgave van de BBQ tijdens de slotdag van VV Stedum kan tot 4 juni!
Je kan je opgeven bij Harry Swieringa (harryswieringa@ziggo.nl)

Robert Freese, the flying Martinitoren

Posted by v.v. Stedum on May 9, 2019 at 2:25 AM

Na een aantal weken vrijaf te hebben gehad, mochten we afgelopen zaterdag weer de wei in. En niet tegen zomaar een tegenstander. Uit het prachtige Ten Boer bezocht Omlandia ons sportpark. De wedstrijd stond uiteraard al tijden rood omcirkeld in mijn agenda, want door een weekendje weg miste ik de uitwedstrijd (of beter gezegd thuiswedstrijd voor mij). Als regelmatig bezoeker van het sportpark in Ten Boer kreeg ik later allerlei opmerkingen naar mijn hoofd. “Durfde je niet Mulder?" Daaro...

Read Full Post »

Informatie Slotdag 15 juni - Opgave t/m 4 juni! - LET OP: Nieuw mail adres

Posted by v.v. Stedum on April 22, 2019 at 4:50 AM

Op zaterdag 15 juni 2019 is de afsluitingsdag van VV Stedum. In de ochtend is er een ochtendprogramma voor de jeugd met onder andere de penalty-bokaal. In de middag is het 7 tegen 7 toernooi. De organisatie wordt gedaan door Juan Werkman, Boelie de Sturler en Pieter Berend Slager. Er kunnen maximaal 15 teams meedoen. Je kunt aangeven of je in de prestatiepoule wil of in de recreatieve poule. Uiteindelijk bepaalt de organisatie qua sterkte de indeling. Je kunt je team opgeven door te mailen na...

Read Full Post »

Zeer geslaagde Jos Jansen op de Haar Toernooi in Bedum!

Posted by v.v. Stedum on March 25, 2019 at 12:05 AM

Afgelopen vrijdag 22 maart werd vv Stedum uitgenodigd voor een Jos Jansen op de Haar toernooi in Bedum.
Allemaal leden uit de jaren '88 en '89. Toen dachten wij daar hoorde Sibolt Hovenga ook bij, maar hoe krijgen we hem in Bedum.


Dat kan geregeld worden door de Stichting Ambulance wens. Vervolgens hebben Sibolt opgehaald uit Ten Boer in dichte mist.
De chauffeur kwam helemaal uit Rotterdam (!) en zij uit Castricum (vrijwilligers zijn het) Bikkels, fantastische vakme...

Read Full Post »

Stedum haalt uit tegen Muntendam

Posted by v.v. Stedum on March 24, 2019 at 8:10 AM

MUNTENDAM- Het eerste elftal van v.v. Stedum heeft afgelopen zaterdag met maar liefst 0-8 gewonnen van hekkensluiter Muntendam.
In de eerste helft scoorden de Stedumers al vijf keer. Na rust nam Stedum was gas terug, maar werd de doelman van Muntendam nog wel drie keer gepasseerd. Doelpuntenmakers aan Stedum zijde waren V.d Berg (3x) Dijk (2x) Colstee (2x) en van Zanten.

Volgende week zijn de Stedumers vrij en het weekend erop speelt het in eigen huis tegen nummer 2 GEO uit Garme...

Read Full Post »

Bestuursmededelingen - Belangrijke data's!

Posted by v.v. Stedum on March 11, 2019 at 3:30 PM

Geachte leden,

Het bestuur vraagt u dringend de onderstaande data in uw agenda vrij te houden:


Voorjaars ALV : op 23 april as. hopen we de voorjaars ALV te houden. De nadruk ligt hierbij op de bespreking van de begroting voor het nieuwe seizoen. De officiële uitnodiging volgt, waarna u de cijfers ter inzage kunt opvragen bij de penningmeester.


Slotdag: op 15 juni vieren we de seizoen afsluiting tijdens de traditionele slotdag van d...

Read Full Post »

Weer een mooie dag in Steem

Posted by v.v. Stedum on February 11, 2019 at 10:00 AM

Gelukkig. We mogen weer. Na twee maanden verveling op de zaterdag eindelijk weer datgene doen waar we lol in hebben. Eindelijk elkaar weer zien na de nodige feestdagen, nieuwjaarsrecepties en andere verplichtingen die ons thuis werden opgedragen. Eindelijk thuis weer kunnen zeggen: “Nee zaterdag kan niet, want dan moet ik voetballen.” “Nu al weer?” “Nu pas zou je bedoelen!” Het lichaam gaf al wat signalen om alsjeblieft weer actief in beweging te komen. Uit...

Read Full Post »

Robert Benes is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Stedum

Posted by v.v. Stedum on January 11, 2019 at 2:20 AM

STEDUM- Robert Benes wordt de nieuwe trainer van v.v. Stedum. De in Kruisweg woonachtige trainer zal beginnen met ingang van het seizoen 2019-2020 en volgt hiermee de huidige oefenmeester Wim Nubé op die na een 3-jarige verbintenis stopt als trainer bij Stedum.

De 39-jarige oefenmeester is sinds dit seizoen de assistent-trainer van v.v. Stedum. Daarvoor was Robert Benes trainer van EKC en interim trainer van Kloosterburen.

Verder zijn we zeer content dat N...

Read Full Post »

Stedumers combineren de Winter Carbagerun met een inzamelingsactie voor MS-onderzoek!

Posted by v.v. Stedum on January 9, 2019 at 6:35 AM

Onderstaande link verwijst naar het artikel over de deelname van twee VV Stedum spelers aan de Garbagerun 2019. Voor wie nog een donatie wil doen aan het aan de run gekoppelde goede doel voor onderzoek naar de ziekte MS, beveelt het bestuur deze actie van de beide heren van harte aan! In het stuk van Bert Koster vindt u ook een link naar de site waarop een donatie kan worden gedaan.

https://bert-koster.nl/2019/01/07/stedummers-combineren-de-winter-carbagerun-met-een-inzamelingsactie-voo...

Read Full Post »

Stedum neemt afscheid van clubman Geert Vast

Posted by v.v. Stedum on May 29, 2018 at 4:00 AM

STEDUM- Maar liefst 46 jaar lang was kaartverkoper Geert Vast elke zaterdag trouw bij de wedstrijden van het eerste elftal van v.v. Stedum. Dit was het laatste seizoen voor de Stedum supporter en daaraan werd afgelopen zaterdag door de club uiteraard aandacht aan besteed.


In 1972 werd Geert Vast door toenmalig bestuurslid Luit Timmer benaderd voor de kaartverkoop van het eerste elftal. Met als gevolg dat Geert Vast maar liefst 46 seizoenen de entreebewijzen en later d...

Read Full Post »

Luit Timmer: Geel zwart hart voor altijd!

Posted by v.v. Stedum on May 3, 2018 at 9:15 AM

Voor vele Stedumers en oud Stedumers is Luit Timmer een zeer bekend persoon binnen de voetbalclub en in het dorp Stedum in het algemeen. Luit Timmer was jarenlang voetballer van Stedum waarna hij vele seizoenen leider was van het eerste elftal. Ook was hij als vrijwilliger erg fanatiek en heeft hij ook nog plaatsgenomen in het bestuur van de voetbalclub. De inmiddels inwoner van Bedum kijkt met erg veel plezier terug op zijn tijd in bij v.v. Stedum en volgt de club nog altijd op de voet

Read Full Post »

Rss_feed