HOME OF FOOTBALL 

  v.v. Stedum
Sportpark v.v. Stedum
Bedumerweg 6

9921 PL Stedum

Tel. : (0596) 551670
  

Nieuws van v.v. Stedum

Geachte leden,

Als bestuur hebben we besloten om het sportpark te sluiten tot nader order.
Ook laten we de kantine tot nader order gesloten.

Namens het bestuur van de VV Stedum,
Pieter Berend Slager, voorzitter en Dick Dijk secretaris


view:  full / summary

Slotdag 20 juni afgelast

Posted by v.v. Stedum on April 6, 2020 at 4:05 PM

Geachte leden,

Het bestuur heeft besloten dat de slotdag van de VV Stedum in de vorm zoals wij die gewend zijn, met actief voetbal, geen doorgang kan vinden.We kunnen nog in het geheel niet overzien wat de Corona crisis ons als spelers gaat brengen, maar in ieder geval zal menig voetballer half juni niet meer topfit, zonder training en wedstrijdritme, een fanatiek 7x7 tournooi willen of kunnen spelen. We gaan voor een nieuw seizoen en proberen in de tussenliggende gedwongen pauze er he...

Read Full Post »

Menne Tillema plotseling overleden

Posted by v.v. Stedum on April 6, 2020 at 3:45 PM

Ons bereikte het droevige nieuws dat Menne Tillema plotseling is overleden. Hij is in januari 1947 geboren en werd  kort geleden dus 73 jaar. Te vroeg en te plotseling is hij heengegaan!

Menne kennen we als begenadigd amateurfotograaf, die vaak op het veld van de VV Stedum mét telelens de mooiste actiefoto's van onze spelers wist vast te leggen en ook met veel kundigheid en geduld de elftalfoto's maakte.
In een interview met Bert Koster gaf Menne aan zeer ve...

Read Full Post »

Competities amateurvoetbal per direct afgesloten: geen kampioenen

Posted by v.v. Stedum on April 1, 2020 at 2:30 AM

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

 

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Jan Dirk van d...

Read Full Post »

ST3: Twee eigen doelpunten en toch winnen.

Posted by v.v. Stedum on March 19, 2020 at 5:15 AM

Het is al weer even geleden dat jullie van ons hoorden. Maar na een aantal weken mochten we de wei weer in. Het valt ook niet mee. De tweede zaterdag van januari weer spelen, vervolgens nog twee wedstrijden en dan ineens weer een maand niet ballen door vakanties en een afgelasting. En dan begin ik nu maar met typen terwijl ik geen idee waar het dit keer heen gaat.

 

Wat ik wel kan zeggen is dat we vandaag de uitwedstrijd tegen De Heracliden speelden. Maar de wedstrijd werd th...

Read Full Post »

Corona in Stedum

Posted by v.v. Stedum on March 15, 2020 at 12:00 AM

Geachte leden,

Als bestuur hebben we besloten om het sportpark te sluiten tot 1 april as. Dit betekent geen training en geen wedstrijden. Ook laten we de kantine tot die datum gesloten.

Namens het bestuur van de VV Stedum,

PB Slager, voorzitter en D Dijk secretaris

Wederom een overwinning voor Stedum!

Posted by v.v. Stedum on February 17, 2020 at 12:20 AM

STEDUM- Het eerste elftal heeft afgelopen zaterdag wederom de volle drie punten gepakt. In moeizame wedstrijd wonnen de Stedumers uiteindelijk wel verdiend. De Stedumers kwamen twee maal vroeg in de wedstrijd op achterstand maar wonnen uiteindelijke met 4-2 van DIO Groningen. Zo pakken de Stedumers in acht dagen tijd meer punten als in de gehele eerste seizoenshelft.

Stedum trainer Robert Benes kon weer een beroep doen op spits Matthijs Colstee. Daartegen zat Yannick v.d. Berg...

Read Full Post »

De topper die nooit een topper werd

Posted by v.v. Stedum on February 12, 2020 at 6:55 AM

Futsal Stedum is aan een uitstekend seizoen bezig en is samen met Futsal Winsum en Drs. Vijfje 7 verwikkeld in de strijd om het kampioenschap. Helaas werd een paar weken geleden een nederlaag geleden tegen Farmsum waardoor Stedum het meeste puntenverlies had. Echter hierna werd de draad weer goed opgepakt door overwinningen op Delfzijl en Vijfje 4. Vooral de overwinning op Delfzijl was een ‘opzichtige’. Door andere verplichtingen moest de vaste doelman verstek laten gaan en...

Read Full Post »

Stedum wint verdiend van Warffum!

Posted by v.v. Stedum on February 9, 2020 at 8:35 AM

WARFFUM- Het eerste elftal van v.v. Stedum heeft afgelopen zaterdag eindelijk weer eens de volle drie punten gepakt. In en tegen Warffum wonnen de Stedumers zeer verdiend met 1-3 dankzij doelpunten van V.d. Berg, Slager en Spitsbaard.

In de eerste helft speelde Stedum bij vlagen erg goed voetbal en creëerde het behoorlijk wat goede mogelijkheden. Toch was het Warffum dat uit het niets de openingstreffer wist te maken. De voor de rest prima spelende Hofman ging onder de bal door en...

Read Full Post »

Toendra of kunstgras of vakantie: Stedum 3 dendert door

Posted by v.v. Stedum on February 3, 2020 at 5:00 AM

Tja..op woensdag gaat de app af. Het is onze leider Pieter Hovius die het gebruikelijke bericht rond stuurt: ‘Boys a.s. zaterdag thuis tegen Gorecht, aanvang half drie, aanwezig kwart voor 2, afzeggen voor donderdagavond half tien’. Dit laatste is de tijd dat alle leiders van de elftallen om tafel gaan zitten om te bekijken of alle teams kunnen ballen op zaterdag. Ja en dat ik ‘tja’ zeg komt door de afmelding van onze ‘vliegende reporter’ waardoor de druk w...

Read Full Post »

Tylko konkurencja w klasie piwnicznej.

Posted by v.v. Stedum on January 30, 2020 at 5:40 AM

Het was 25 januari. De tweede competitiewedstrijd na de winterstop (kun je dat nog zo noemen?) stond al weer op het programma. Op een voor ons vreemd tijdstip. Normaliter wordt om half drie afgetrapt, nu moest dat anderhalf uur eerder gebeuren. En als je op vrijdagavond lekker geborreld hebt met collega’s merk je dat je nu op een leeftijd bent dat je dat beter iets kunt minderen in het vervolg. Zware benen waren het resultaat en dat ook nog eens op een zwaar veld.

 

Van...

Read Full Post »

Jonkies vv Stedum buigen hoofd voor Ezinge

Posted by v.v. Stedum on January 27, 2020 at 2:35 AM

Vijfdeklasser Ezinge heeft een prima resultaat weten te boeken op het sportpark aan de Bedumerweg in Stedum. De plaatselijke voetbaltrots werd met 0-5 aan de kant gezet door het team van scheidend trainer Leendert Nieborg. Goaltjesdief Wiebe Leistra deed prima zaken. Hij scoorde maar liefst drie keer met het hoofd.


Lees hieronder verder..
https://eemsmondsport.nl/index.php/2020/01/26/jonkies-vv-stedum-buigen-hoofd-voor-ezinge


VV Stedum sjaals zijn binnen!

Posted by v.v. Stedum on January 23, 2020 at 3:20 AM

De nieuwe VV Stedum sjaals zijn binnen! 
Iedereen die zich heeft ingeschreven kan dit na betaling (€15,-) ophalen in de kantine!
Niet ingeschreven? Geen zorgen! Er zijn genoeg!Stedum het Zandvoort van het hoge noorden, oliebollen, cafeïne, de sliding van Sik en een luier voor Boelie.

Posted by v.v. Stedum on January 22, 2020 at 6:45 AM

De opwarming van de aarde heeft soms positieve kanten, maar niet in alle gevallen. Dat de zomers lekker warm zijn en je niet meer verplicht bent om naar het buitenland te gaan voor een zonvakantie is natuurlijk hartstikke mooi. Tegenwoordig kunnen we allemaal als Joe de zomer doorbrengen op Terschelling in plaats van oorden als Mallorca en Ibiza. Tegenwoordig kunnen we de pokkel zelfs in eigen land verbranden. Maar dat we het tegenwoordig allemaal zo warm hebben heeft ook zo z’n nadelen...

Read Full Post »

We gaan weer van start!

Posted by v.v. Stedum on January 13, 2020 at 2:15 AM

Na de zogenaamde winterstop is gaat aanstaande zaterdag de bal weer rollen bij Voetbalvereniging Stedum mits de weergoden ons goed zijn gezind zullen en koning winter zich nog niet laat zien.

Dinsdag staat de eerste traning voor de mannen van Stedum trainer Robert Benes op het programma en speelt het aanstaande zaterdag een oefenwedstrijd tegen VVSV'09 in Ulrum.

Voor het tweede en derde elftal staat aanstaande donderdag de eerste training weer op het programma. Vervolgens ...

Read Full Post »

Slotdag v.v. Stedum op 20 juni!

Posted by v.v. Stedum on January 7, 2020 at 12:50 AM

Voor wie dat nu al in zijn of haar agenda wil zetten: de slotdag van de VV Stedum valt dit jaar te vieren op 20 juni!
We hopen dan een mooi seizoen af te sluiten met het 7x7 toernooi, voorafgegaan door activiteiten voor de jeugd in de ochtend, een hapje en een drankje , de koe voor een goede schijt-je-rijk en natuurlijk veel plezier met elkaar.
Doe allen nog even goed je best na de winterstop! En geef je club resultaten om te vieren op 20 juni.

We zien elkaar binnenkort we...

Read Full Post »

Marcel Mulder, een ode aan mijn voetbalvrienden

Posted by v.v. Stedum on December 3, 2019 at 1:20 AM

Beste Bert, Nog niet zo lang geleden las ik één van je columns. Je werd gevraagd waarom je niet gewoon stopte met voetballen. Nou ja, voetballen. Kun je dat nog voetballen noemen? Dat is wat veel mensen tenminste denken. Maar beste Bert, we hebben tenminste één overeenkomst. We voetballen beide op een niveau dat ook wel de kelderklasse wordt genoemd.


Lees verder op de website van Bert Koster...
https://bert-koster.nl/2019/11/28/marcel-mulder-een-ode-aan-mijn...

Read Full Post »

Een lastig verslag

Posted by v.v. Stedum on November 28, 2019 at 1:25 AM

Dit wordt een lastig verslag. Nog nooit was het schrijven van een verslag zo lastig. Gebeurde er dan niets noemenswaardig tijdens de wedstrijd? Was het een bloedeloze 0-0? Maakte Boelie dit keer geen blunder? Struikelde Opa niet over zijn eigen benen? Ik heb geen idee, want ik was er niet bij. En dan moet er toch een verslag gemaakt worden, werd mij verzocht.

 

Zoals bekend wordt op woensdagavond de welbekende app door Hovius gestuurd: Boys, a.s. zaterdag thuis tegen NEC Delf...

Read Full Post »

Erelid Sibolt Hovenga overleden

Posted by v.v. Stedum on November 22, 2019 at 9:35 AM

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat erelid Sibolt Hovenga is overleden.

Sibolt is jaren actief geweest als voetballer, grensrechter, scheidsrechter, keeperstrainer, bestuurslid en nog veel meer. Naast al deze activiteiten was hij ook gewoon enorm liefhebber van voetbal en was hij een bekend gezicht bij onze VV en bij vele andere verenigingen.


Komende zaterdag zullen het derde en het eerste elftal met rouwbanden voetballen.

Ter nagedachtenis aan Sibolt...

Read Full Post »

Luit Timmer: Geel zwart hart voor altijd!

Posted by v.v. Stedum on May 3, 2018 at 9:15 AM

Voor vele Stedumers en oud Stedumers is Luit Timmer een zeer bekend persoon binnen de voetbalclub en in het dorp Stedum in het algemeen. Luit Timmer was jarenlang voetballer van Stedum waarna hij vele seizoenen leider was van het eerste elftal. Ook was hij als vrijwilliger erg fanatiek en heeft hij ook nog plaatsgenomen in het bestuur van de voetbalclub. De inmiddels inwoner van Bedum kijkt met erg veel plezier terug op zijn tijd in bij v.v. Stedum en volgt de club nog altijd op de voet

Read Full Post »

Rss_feed