Nieuws van v.v. Stedum

Stedum hard onderuit tegen FC LEO

Posted by v.v. Stedum on April 8, 2018 at 6:20 AM

LEENS- Het eerste elftal is afgelopen zaterdag keihard onderuit gegaan tegen FC LEO. De ploeg uit Leens liet weinig heel van Stedum en won met maar liefst 8-1.

Stedum trainer Wim Nubé moest en opzichte van de wedstrijden hiervoor de ploeg op maar liefst 6 plekken wijzingen, maar kreeg van de ploeg uit Leens weinig tijd om even te wennen. Na 4 minuten lag de bal er al in. Stedum kreeg ook enkele kansen en met name een legio aan hoekschoppen. Na dik 20 minuten kon de rechterspits wederom de bal voorleggen en was de sterke Rowan Rozema zijn directe tegenstander de baas en knikte de 2-0 binnen. Niet veel later werd Stedum wederom in de lucht geklopt, maar kon interim doelman Boelie de Sturler nog redding brengen, echter in de rebound werd de Sturler alsnog geklopt: 3-0!

Toch kreeg Stedum nog wel enkele goede mogelijkheden om er nog een wedstrijd van te maken. Onder andere Diederik Dijk zag zijn kopbal uitstekend gepakt worden door de doelman van Leens. Kort voor rust kreeg Stedum wederom een hoekschop en deze werd keurig in de verre hoek gekopt door Siebrand Dijkema. Het leek erop dat Stedum weer terug was in de wedstrijd, maar vrij snel na de aftrap van FC LEO lag de bal alweer in het doel van Stedum. Wederom een voorzet vanaf rechts werd door Rowan Rozema in het doel geknikt: 4-1!

Vrij snel na rust besliste FC LEO definitief de wedstrijd door binnen een paar minuten twee maal te scoren. Stedum liet het daarna afweten en FC LEO kon vervolgens nog twee maal scoren waardoor Stedum met maar liefst 8-1 ten onder ging.

Na een goede reeks wedstrijden waarin uit de laatste vijf wedstrijden maar liefst 13 punten werden behaald ging Stedum nu hard onderuit en liet het de meegereisde supporters behoorlijk in de steek.

Echter aanstaande dinsdagavond staat er alweer een inhaalwedstrijd op het programma. Om 18:30 speelt Stedum de uitwedstrijd tegen De Heracliden in Uithuizermeeden, dat afgelopen zaterdag met 0-2 onderuit ging tegen SGV. De Stedumers zullen ongetwijfeld gebrand zijn op een goed resultaat en willen zich revancheren van deze zware middag in Leens!

Hopelijk tot dinsdagavond in Uithuizermeeden!

 

Categories: None