Nieuws van v.v. Stedum

terugblik eerste seizoenshelft 2017/2018

Posted by v.v. Stedum on December 18, 2017 at 4:30 AM

Terugblik- Stedum 1
Dankzij het kampioenschap van vorig jaar in de 5e klasse speelt Stedum voor het eerst sinds seizoen 2011/2012 weer in de vierde klasse.
Stedum begon goed aan de competitie. In het openingsduel speelde het met 1-1 gelijk tegen SIOS. Vervolgens ging het in eigen huis nipt onderuit tegen FC LEO. De daaropvolgende twee duels tegen GEO en Middelstum wist Stedum wel te winnen en de daaropvolgende wedstrijd kwam Stedum knap terug van een achterstand tegen Poolster en speelde knap gelijk tegen de ploeg uit Spijk. Helaas begon de machine toen wat te haperen en zag trainer Wim Nubé zijn selectie steeds smaller worden wegens diverse langdurige blessures. Vooral in de wedstrijden tegen Westerlee en Corenos heeft Stedum het laten liggen om punten te pakken. De uitwedstrijd tegen De Fivel wist Stedum op karakter terug te komen van een 3-1 achterstand en speelde het vooral in de tweede helft een goede pot en wist het alsnog met 3-3 gelijk te spelen. In de laatst gespeelde wedstrijd tegen OKVC gingen de Stedumers teleurstellend met 4-0 onderuit, maar had het gezien de kansen er toch meer uit kunnen halen.


De Stedumers gaan nu de winterstop in en kunnen diverse spelen weer goed herstellen en komen er hopelijk weer wat geblesseerde spelers terug. Daarentegen heeft Robbert Slager zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Robbert gaat begin januari voor zijn werk een half jaar naar het buitenland.


Terugblik- Stedum 2
Het tweede elftal begon moeizaam aan de competitie. Het verloor de eerste drie wedstrijden, maar daarna volgde een goede serie met overwinningen. Vervolgens werd nog tweemaal verloren maar wist het wel met 1-1 gelijk te spelen tegen UFC Noordpool. Momenteel staat Stedum om een plek in de middenmoot, maar hebben alle overige teams nog één of meerdere wedstrijden in te halen.


Terugblik- Stedum 3
Stedum 3 (de toppers van toen) kunnen terug kijken op een uitstekende eerste seizoenshelft. Stedum speelde alleen gelijk tegen NEC Delfzijl en wist de overige zes wedstrijden om te zetten in een overwinning. Stedum 3 staat hierdoor op een keurige 2e plaats achter het ook nog ongeslagen Winsum 7.


Terugblik- Futsal Stedum
Het zaalteam dat nog steeds keurig in de 2e klasse speelt staat momenteel op enigszins teleurstellende 8e plaats. Echter we hebben er alle vertrouwen in dat het zaalteam na de winterstop weer een goede serie gaat neerzetten en weer gaat stijgen op de ranglijst. Zoals gezegd; hier hebben we alle vertrouwen in!
STEDUM 1STEDUM 2
STEDUM 3
FUTSAL STEDUM 1

Categories: None