Nieuws van v.v. Stedum


view:  full / summary

Belangrijke overwinning voor Stedum tegen Corenos

Posted by v.v. Stedum on March 20, 2018 at 6:15 AM

STEDUM- Het eerste elftal van v.v. Stedum heeft afgelopen zaterdag drie belangrijke punten gepakt. In eigen huis werd concurrent Corenos met 1-0 verslagen. Een doelpunt vlak voor rust van Tiemen Dijk was voldoende voor de drie punten.


Op het koude en met name winderige Sportpark begon Stedum goed aan de wedstrijd. Het zette de tegenstander goed onder druk en creëerde een aantal goede mogelijkheden om de score te openen.

De verdedigers van Corenos hadden met nam...

Read Full Post »

Stedum 3 blijft op kampioenskoers

Posted by v.v. Stedum on March 16, 2018 at 2:45 AM

Na een lange periode van niet spelen door vele natte dagen en de recente winter mocht ook Stedum 3 weer eens voetballen. Doordat concurrent Winsum een paar weken geleden bij Dio Groningen gelijk had gespeeld, had Stedum nu net zoveel verliespunten als Winsum.


Vandaag moesten de ‘oudjes’ van Stedum de lastige hobbel genaamd Corenos 4 nemen. Een ploeg die wat oud spelers herbergt van ZEC. De wedstrijd stond zoals altijd onder leiding van Johan Mangoendirjo. Het w...

Read Full Post »

Stedum zaal wint tegen 5 spelers van Vijfje

Posted by v.v. Stedum on March 15, 2018 at 2:45 AM

Het zaalteam van Stedum heeft inmiddels al weer wat wedstrijden gespeeld en wist bijvoorbeeld van de nummer 2 Potetos te winnen en heeft inmiddels zich aardig naar de middenmoot weten te verplaatsen. Op vrijdag 9 maart moest het aantreden tegen Vijfje 9. Deze ploeg was eerder al eens niet op komen dagen wegens te weinig spelers. En ja hoor op donderdag werd er gebeld dat ze weer te weinig hadden. Echter op aandringen van onze leider werd Vijfje toch verzocht om te komen en wat te regelen. En ...

Read Full Post »

Stedum 2 nog ongeslagen in 2018

Posted by v.v. Stedum on March 15, 2018 at 2:30 AM

Op 2 december had Stedum 2 voor het laatst gevoetbald tegen koploper DVC en verloren. Hierna werd er door het natte weer en de winterstop niet eerder gevoetbald dan op 3 februari tegen Poolster 2. Nog even leek de sneeuw roet in het eten te gooien maar uiteindelijk kon er op het kunstgras gespeeld worden. In deze eerste wedstrijd in 2018 wist Stedum met 2-2 gelijk te spelen. Daar waar er tijdens de winterstop misschien best gevoetbald had kunnen worden, werd dit onmogelijk door de invallende ...

Read Full Post »

Uit de oude doos: 60 jarig jubileumblad v.v. Stedum

Posted by v.v. Stedum on March 1, 2018 at 7:15 AM

Alweer 24 jaar geleden bestond v.v. Stedum 60 jaar en hier is toen een jubileumboek/blad van uitgegeven. V.V. Stedum was en is nog steeds een bekende naam in het Groninger amateurvoetbal. Op naar de 100 jaar!

Ga naar: http://www.sportplakboeken.nl/dbpt/vvstedum-60-jarig-jubileumboek


Nieuw data voor afgelaste wedstrijden eerste elftal

Posted by v.v. Stedum on February 15, 2018 at 8:55 AM

De KNVB heeft de afgelaste wedstrijden van Stedum weer voorzien van nieuwe wedstrijd data's.

  • De Heracliden 1 - Stedum 1 - Dinsdagavond 10 april om 18:30 uur 
  • Stedum 1 - SIOS 1 - Dinsdagavond 24 april om 19:00 uur
  • Middelstum 1 - Stedum 1 - Zaterdag 5 mei om 14:30 uur

Bestuurswijzigingen v.v. Stedum

Posted by v.v. Stedum on February 13, 2018 at 1:30 AM

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 februari hebben de aanwezige leden toegestemd met de voorgedragen nieuwe bestuursleden.
(Per ingang van 13-02-2018)

  • Bestuurslid wedstrijdzaken / Technische zaken; Andre Swieringa: niet herkiesbaar; wordt opgevolgd door Jacco Santing.
  • Penningmeester Peter Arends: niet herkiesbaar; wordt opgevolgd door Diederik Dijk.


FC Groningen online: Stedum ademt sfeer en nostalgie

Posted by v.v. Stedum on December 18, 2017 at 2:50 AM

Prachtig eindbedrag Grote Clubactie v.v. Stedum

Posted by v.v. Stedum on December 12, 2017 at 2:15 AM

Binnen de club werd het binnen halen van €700,= als doel gesteld, maar uiteindelijk is er een bedrag van €952,80 binnengehaald!
Wat voornamelijk door de jeugd van Stedum is binnengehaald, een top prestatie!


Prachtige column Marcel Mulder, Sibolt.

Posted by v.v. Stedum on December 5, 2017 at 3:00 AM

In elke voetbalkantine in de provincie Groningen kent bijna iedereen hem: Sibolt. Sibolt Hovenga. Jarenlang actief als scheidsrechter op de vrijdagavond, de zaterdag én zondag. Niets was hem te gek. Of het nu om damesvoetbal ging, schoolvoetbal, G-voetbal of een wedstrijdje in de allerlaagste veteranenklasse, Sibolt kwam fluiten. Op de manier zoals hij vond dat het moest.


Lees hier verder

Read Full Post »

Stedum na 28 jaar weer kampioen!

Posted by v.v. Stedum on May 16, 2017 at 3:45 AM

GRONINGEN- Na 28 jaar heeft het eerste elftal van v.v. Stedum de titel weer binnengesleept. Na een 1-4 overwinning op DIO Groningen en doordat concurrent de Oosterparkers onderuit ging tegen Westerlee, was de titel een feit en barste het feest los op Sportpark Kardinge vervolgens ook in het pittoreske Stedum!


Al vroeg op de zaterdagochtend kwamen de eerste berichten van de spelers van Stedum 1 binnen in de groepsapp. Het was bij iedereen duidelijk dat een belangrijke dag wa...

Read Full Post »

Rss_feed