Nieuws van v.v. Stedumview:  full / summary

klaverjasavond 22-12-2017

Posted by v.v. Stedum on December 13, 2017 at 11:50 AM

Geachte dames en heren,

Vrijdag  22 december zijn er weer vleesprijzen te winnen met het klaverjassen! Aanvang 19.30 uur in de kantine van de VV Stedum. Komt allen!!!

Klaverjassen

Posted by v.v. Stedum on December 13, 2017 at 11:40 AM
Dames en Heren! Vrijdag 22 december is de klaverjasavond van de VV Stedum gepland met te winnen vleesprijzen! Aanvang: 19.30 uur. Plaats: Kantine Komt allen!!

Prachtig eindbedrag Grote Clubactie v.v. Stedum

Posted by v.v. Stedum on December 12, 2017 at 2:15 AM

Binnen de club werd het binnen halen van €700,= als doel gesteld, maar uiteindelijk is er een bedrag van €952,80 binnengehaald!
Wat voornamelijk door de jeugd van Stedum is binnengehaald, een top prestatie!


Stedum hard onderuit tegen OKVC

Posted by v.v. Stedum on December 11, 2017 at 9:55 AM

OLDEHOVE- Het eerste elftal van v.v. Stedum heeft afgelopen zaterdag een teleurstellende en harde nederlaag geleden tegen OKVC. Na een 1-0 ruststand gingen de Stedumers uiteindelijk met 4-0 onderuit en ziet het gat met de onderkant van de middenmoot steeds groter worden.


Doordat Wim Nubé (rug) en Nanne Santing (werk) niet aanwezig konden zijn op het prima te bespelen veld in Oldehove, waren Dick Nieborg en Pieter Hovius zaterdag middag hun vervangers. Beide heren deden...

Read Full Post »

De Fivel 3 vs Stedum 3

Posted by v.v. Stedum on December 6, 2017 at 3:30 AM

Zaterdagochtend 2 december. Ik zet even een stap buiten en denk: dat wordt geen voetbal vandaag. Ik was er 100% van overtuigd dat het afgelast zou worden. En maar wachten op het verlossende berichtje in de groepsapp van Pieter. Om 10.58 uur trilt de telefoon. Een appje. Robert: Gaat het door? 10.59 uur Opa: Nog steeds. 11.07 uur Clown: De wedstrijd gaat door want De Fivel 2 is afgelast. Onze wedstrijd zou dus niet voorafgaand aan De Fivel 1 – Stedum 1 plaatsvinden op het hoofdveld te Ze...

Read Full Post »

Prachtige column Marcel Mulder, Sibolt.

Posted by v.v. Stedum on December 5, 2017 at 3:00 AM

In elke voetbalkantine in de provincie Groningen kent bijna iedereen hem: Sibolt. Sibolt Hovenga. Jarenlang actief als scheidsrechter op de vrijdagavond, de zaterdag én zondag. Niets was hem te gek. Of het nu om damesvoetbal ging, schoolvoetbal, G-voetbal of een wedstrijdje in de allerlaagste veteranenklasse, Sibolt kwam fluiten. Op de manier zoals hij vond dat het moest.


Lees hier verder

Read Full Post »

Geflatteerde nederlaag Stedum 2 tegen koploper

Posted by v.v. Stedum on December 5, 2017 at 2:55 AM

Op zaterdag 2 december moest Stedum aantreden tegen de ongeslagen koploper DVC Appingedam. Deze ploeg is ontstaan uit een fusie tussen De Pelikanen en Appingedam en het bleek dat in dit team menig oud eerste elftal speler zat. Gezien de uitslagen hoort deze ploeg ook niet in deze klasse thuis. Van te voren was er onrust binnen de selectie van Stedum want hoe moest deze koploper worden bestreden en zeker nu aanvalsleider Gert Hovenga was weg gevallen. Leider Juan Werkman kwam met juist antwoor...

Read Full Post »

Stedum 2 speelt verdiend gelijk bij Noordpool

Posted by v.v. Stedum on December 5, 2017 at 2:50 AM

Langzamerhand gaan we naar de donkere dagen. Na Sint Maarten gehad te hebben, was nu die andere Sint aan de beurt en daarna komt dan de Santa Claus maar goed dan is het al lang en breed winterstop. Nu was eerst de Sint aan de beurt en ja deze beste man heeft ook Pietermannen. Op weg naar Noordpool en ja niet de “Noordpool” van Santa Claus werden we op de weg naar Uithuizen waar voetbalclub Noordpool is gehuisvest staande gehouden door deze Pietermannen. Onze eerste beloning was da...

Read Full Post »

De Fivel en Stedum vermaken publiek (3-3)

Posted by v.v. Stedum on December 4, 2017 at 5:30 AM

In een spannende en vermakelijke derby hebben thuisclub De Fivel en Stedum beiden een punt overgehouden. Na negentig minuten vol strijd en passie kwam er een 3-3 eindstand op het wedstrijdformulier te staan.

Lees hier verder...

AED en reanimatie training/cursus

Posted by v.v. Stedum on October 13, 2017 at 5:55 AM

Geachte leden VV Stedum.

Op twee data is er nog plaats voor een AED en reanimatie cursus van één avond in Stedum. Als bestuur vinden wij het belangrijk dat er meerdere leden kunnen reanimeren en weten hoe een AED apparaat werkt. Aanmelden (op persoonlijke titel) kan via [email protected] of via telefoonnummer: 0596-552369. De data zijn 6 december en 10 januari. Er zijn nog plaatsen open! Kosten: 35,- euro pp.

Stedum na 28 jaar weer kampioen!

Posted by v.v. Stedum on May 16, 2017 at 3:45 AM

GRONINGEN- Na 28 jaar heeft het eerste elftal van v.v. Stedum de titel weer binnengesleept. Na een 1-4 overwinning op DIO Groningen en doordat concurrent de Oosterparkers onderuit ging tegen Westerlee, was de titel een feit en barste het feest los op Sportpark Kardinge vervolgens ook in het pittoreske Stedum!


Al vroeg op de zaterdagochtend kwamen de eerste berichten van de spelers van Stedum 1 binnen in de groepsapp. Het was bij iedereen duidelijk dat een belangrijke dag wa...

Read Full Post »

Rss_feed